Početna

jasnaweb

“U kremama Labeffective sam pronašla najboljeg prijatelja za svoje lice!”

jasnapotpis

Svjetski trendovi i kod nas! .. PODMLAĐIVANJE MATIČNIM ĆELIJAMA ..

Poznate ličnosti širom regiona prihvataju ovu neinvazivnu metodu podmlađivanja. U svijetu prozvan „eliksir mladosti 21. Vijeka“ .. u potpunosti je prihvaćen od javnih ličnosti našeg regiona .. Pogledajte njihova iskustva!

Kapsula koja oživljava sve procese u vašem organizmu i krema za njegu kože, na najbolji mogući način regenerišu kožu i zadržavaju vitalnost organizma.

Jasna Gospić je otkrila tajnu svoga izgleda, i ispričala kome je povjerila njegu svoje kože i lica.

Probajte i vi .. Podmladite se matičnim ćelijama.

kolekcija-naslovna
Predstavljanje formule
Kratki istorijat
TMS – danas
Poznate ličnosti
Predstavljanje formule

TMS – Tretman MATIČNIM STANICAMA ili SCT – Steam Cell Treatment, obogaćen sa KOLAGENOM i HIJALURONOM, u svijetu prozvan „eliksir mladosti 21.vijeka“. Nekada luksuz poznatih danas u pakovanju PLACENTAe formule. „Tajna Holivudske ljepote“ .. za ljepotu i zdravlje, daje vam snagu i vitalnost, podmlađuje i oživljava sve procese u vašem organizmu.

PLACENTAe KOLEKCIJA je prava ANTI-AGING čarolija. Labeffective pomjera granice njege do limita mogućeg! Inovativna i moćna formula pod nazivom PLACENTAe, u vidu regenerativne kolekcije za njegu lica i revitalizirajuće kapsule koja oživljava sve procese u vašem organizmu.

Zahvaljujući EXTRAKTU MATIĆNE ĆELIJE, KOLAGENU i HIJALURONU i još dosta drugih moćnih sastojaka, definitivno doživljavate novu razinu efektivnosti. 

Tretman matičnim stanicama je zadnja revolucionarna biotehnološka inovacija nastala kao rezultat napredne nano tehnologije, ultrafiltriranja staničnih ekstrakata iz placente mlade ovce, koja razlaže sastojke i pomaže im da se lakše apsorbuju u najudaljenijim stanicama epidermisa dopuštajući gotovo trenuto hranjenje kožnih stanica, svih stanica vašeg organizma i apsorbciju hranjivih tvari iz kapsule.

Svi smo svjedoci ekspanzije tretmana matičnim ćelijama kao i njenoj sve većoj popularnosti u regenerativnoj i estetskoj medicini. Sada smo u mogućnosti osjetiti moć matične ćelije i na svojoj koži.

Kratki istorijat

Prvi savremeni pristupi korištenja stanične tretmana vezuju se za ime Dr. Paul Niehans koji je postao poznat kao „Otac Stanične Terapije“, on je razvio ovu metodu liječenja 1930-tih godina koja je postala poznata i slavljena kao moćno sredstvo podmlađivanja.

Tadašnji tretmani su se zahvaljujući novim tehnologijama modernizirali i danas se upražnjavaju u vidu inekcije ili kapsule koja se pije, ubacuju se nove zdrave stanice. Metode koje su stare i provjerene danas su rezervisane isključivo za klijentelu dubokog džepa, koja posjećuje skupe švicarske klinike poznate po svojim tretmanima za podmlađivanje i oživljavanje kompletnog organizma na bazi stanične terapije. Klinika čiji je on sam osnivač privukla je 65 000 bogatih pacijenata, koji se svake godine uredno vraćaju na tretmane podmlađivanja i oživljavanja, matičnim ćelijama.

Istorija bilježi dobro poznat experimentDr. Brow-na Sequarda, koji je čvrsto vjerovao u effektivnost stanične terapije i primjenjivao je dugi niz godina na sebi, kako bi si produžio svoj mladalački izgled i vrijeme njegove starosti. Ovaj tretman je kasnje poznat kod mnogih znanstvenika kao „Brown-Sequard-ov Eliksir“ .

Još jedan poznati istraživač koji je upotrebljavao staničnu terapiju je Nobelovac Dr. Alexis Carrel, francuski hirurg koji je 1912. Godine. dobijo Nobelovu nagradu za medicinu. Tokom njegovih istraživanja on je proveo mnoge pokuse koristeći žive stanice sa ciljem produžavanja životnog vijeka. Njegov poznati uspjeh u naučnim krugovima „održao pacijenta još punih 20 godina u životu“

TMS – danas

Zahvaljujući naprednoj nano tehnologiji, prednosti ultrafiltriranih staničnih extrakta i to što se mogu apsorbirati preko sluznice usne šupljine, nastala je PLACENTAe kapsula.

Napominjemo da je nemoguće predozirati se, jer tvari koje se nalaze u sastavu stanica prirodno se nalaze u svim organima. Nakon uzimanja stanica, one se apsorbuju u organizmu i revitaliziraju stanice organizma, njihov otisak i njihova snaga popunjava nedostatke ljudskog organizma. Dakle one se sakupljaju oko ljudskih organa istih stanica od kojih su uzeti i nadoknađuju vitalnost tom organu.

Korisnicima PLACENTAe sigurno će tretman matičnim stanicama revitalizirati organizam i podmladiti izgled i oživjeti mladalačku energiju, hronični umor zamjeniti snagom i obnoviti seksualno zadovoljstvo.

Šta će nam medicina donijeti u budoćnosti ostaje da vidimo… ali za sada zasigurno nećemo propustiti priliku da osjetimo blagodeti matičnih stanica u duo pack pakovanju labeffective labaratorije.

Poznate ličnosti

Danas u Holivudu poznata imena svjetskog džet-seta daju velike sume novca odlazeći na tretmane stanične terapije, kod poznatog Holivudskog Dr. Harolda Lancera.

Jedna od najpoznatijih pacijentica je Victorija Beckham koja plaća velike sume novaca na tretmane staničnom terapijom, sa kojima je više nego zadovoljna.

Još poznatih imena koje koriste stretmane tanične terapije su: Denise Richards, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Renee Zellweger i još mnogi drugi, koji su odlučili da kriju svoju tajnu vječne mladosti

PREDSTAVLJANJE KOLEKCIJE

Nakon što su se mnoge holivudske ličnosti podmladile zahvaljujući tretmanu matičnim ćelijama, ova metoda stigla je i kod nas u formuli PLACENTAe. Idealna kombinacija koja potiče zdravlje i ljepotu iznutra i izvana, podmlađuje vašu kožu, oživljava sve procese u vašem organizmu, ostavljajući vas dugo vitalne i u snazi.

PLACENTAe formula u potpunosti podmlađuje vaš organizam, budi vaše uspavane matične stanice i pomaže vašem organizmu u procesu samoobnove. Stare i odumrle matične stanice zamjenjuje novim i zdravim matičnim stanicama. Razlog tome je glavni sastojak formule, prirodni extrakt matičnih satnica iz placente mlade ovce.

Naglašavamo da su sastojci 100% prirodni i da apsolutno nema hemijskih supstanci. Labeffective kuća je osmislila inovativnu i moćnu formulu za ljepotu i zdravlje, u vidu tretmana matičnim stanicama pod nazivom ANTI-AGING PLACENTAe COLLECTION, revolucionarnu formulu bezvremenske ljepote.

PLACENTAe kolekcija je sinergijski proizvod koji se sastoji od više komponenti: moćne kapsule koja se pije i njege za lice u vidu hranjive i hidratantne kreme, konačne formule u vidu seruma, njege oko očiju i njege usana. Bočica ima 60 kapsula, a kreme se nalaze u pakovanjima od 75 ml., serum 30ml., njega oko očiju pakovanju od 20ml. i njega usana u pakovanju od15 ml., tretman traje 2 mjeseca koliko vam mogu trajati i proizvodi.

Ovi proizvodi se plasiraju po prvi put na BH tržištu, klinički su testirani. Iza ovih proizvoda stoji više relevantnih institucija. Certificirani su od njemačkog TUV-a. Proizvedeni u Singapuru po najstrožijim svjetskim standardima.Ovi proizvodi su potpuno sigurni.

[box color=”lblue” icon=”fa-info-circle”]
Ovaj proizvod je proizveden pod internacionalno priznatim certifikatima. Testiran u laboratoriji Singapura i BiH. Proizveden je po strogim GMP standardima i testiran od strane TGA akreditiranog laboratorija s ciljem da se osigura najbolja kvaliteta i sigurnost proizvoda.

Proizvod je certificiran od strane TUV SUD Pte Ltd i zadovoljava:

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#12661b”]

  • ISO 9001:2008 standard
  • HACCP (Hazard Analysys and Critical Control Point – Menadžment kvalitete ispravnosti hrane)
  • GMP (Good Manufacturing Practices – Dobra proizvodna praksa)
  • QMS (Quality Managenent Service- Kvalitetan Menadžment Service

[/su_list]

Proizvod je registriran kod FMZ BiH, rješenje sa datumom 05.09.2014., reg.br.: 03-37-5159-1/14
[/box]

ANTI-AGING SKIN CARE COLLECTION

Pogledajte proizvode koje imamo u našoj kolekciji

PLACENTAe – INTENZIVNA KREMA ZA LICE

Osjetite raskoš bogatih sastojaka koji dopiru do najdubljih dijelova vaše kože uz pomoć PLACENTAe INTENSIVE CREAM, iskustvo koje se pamti. 

… Doživite legendarno podmlađivanje

79,90 KM


KUPI SADA

PLACENTAe – AKTIVNA KREMA ZA LICE

Doživite svu raskoš izbora veoma rijetkih dragocijenih sastojaka uz pomoć PLACENTAe ACTIVE CREAM+SPF30, savršena umirujuća zaštita.

… Osjetite veličanstvenu zaštitu

79,90 KM


KUPI SADA

PLACENTAe – ULTIMATIVNI SERUM ZA LICE

Doživite novu razinu efektivnosti koja briše sve nepravilnosti na vašem licu uz pomoć PLACENTAe ULTIMATE SERUM-a. Tretman koji nadilazi običnu njegu.

… Doživite beskraj luksuza

89,90 KM


KUPI SADA

PLACENTAe – KONTURA OČIJU

Napunite energiju kože na bogatom izvoru, izbrišite bore oko očiju uz pomoć PLACENTAe EYE CONTURE CREAM. Uništite bore na samom početku.

… Doživite savršeno zatezanje

59,90 KM


KUPI SADA

PLACENTAe – BALZAM USANA

Dobrodošli u svijet čiste elegancije i beskonačnog luksuza hranjivih sastojaka, uz pomoć PLACENTAe LIP GLOSS BALM + SPF 30. Pomjeramo granice do limita mogućeg.

… Dobrodošli u svijet čiste elegancije

49,90 KM


KUPI SADA

PLACENTAe – KAPSULA ZA TIJELO

Doživite potpuno buđenje vašeg organizma uz pomoć PLACENTAe BODY CAPSULES. Oživite sve procese u vašem organizmu.

… Osjetite apsolutnu moć matične ćelije

79,90 KM


KUPI SADA

Iskustva – poznati korisnici – njihove impresije

AHMED ŠVRAKIĆ

otkako sam počeo koristiti ovu kapsulu, proživljavam drugu mladost. Kapsula mi daje dodatnu energiju motiviše me da pomalo treniram, ne osjećam se umorno. Obzirom da sam ja intenzivan pušač, ova kapsula mi pomaže u pročišćavanju kompletnog organizma, što je vrlo korisno i kompenzira moju nezdravu naviku pušenja. Koristim je već godinu dana i bez ikakvih dijete sam uspio skinuti 10kg, laganim tempom bez ikakvog maltletiranja organizma. Poznat sam sladokusac i nisam odustao od kolača ali kilogrami su se sami topili. Godinu dana kasnje imam 10 kg manje na vagi i osjećam se fantastično, pun snage i elena! Ovo je za mene savršen dodatak ishrani!


LEJLA ŠEBIĆ

„Ove tabletice mi koriste u obnovi mojih ćelija i sigurna sam da radim nešto korisno za sebe i svoje zdravlje. Odlična njega organizma iznutra i kože izvana, mislim da je ovo jedan kvalitetan proizvod i dostupan je svima.“


ANABELA ATIJAS

„Ne bih propustila da koristim proizvode koji u sebi sadrže ekstrakt matičnih ćelija, obzirom da su nam taj sastojak dali naučnici na raspolaganje, ljudi koji su posvetili svoj život nauci i koji nam olakšavju živote sa svojim famoznim otkrićima. Ja sam lično pohranila matične ćelije svoga djeteta jer sam svesna koje koristi su nam naučnici dali na raspolaganje i nevjerovatna je i sama pomisao šta sve može da se liječi matičnim ćelijama, a tek ostaje da vidimo šta će nam budućnost donjeti. Do tada, ovo čudo, ovaj nutricionstički luksuz neću propustiti!“


HANA HADŽIAVDAGIĆ – TABAKOVIĆ

„Poenta je što ova formula zadovoljava potrebe dvije različite generacije, ja i moja mama koristimo, ona osjeti velike količine energije i izdržljivosti koju ja još uvjek imam zahvaljujući svojim godinama i svojim sportskim aktivnostima dok u blagodetima kreme obadvije uživamo. Aktivna krema i Balzam za njegu usana sa zaštitnim faktorom 30 u potpunosti zadovoljava moje kriterije!“


SANDI CENOV

„Ako mogu Jagger i Richards svako toliko u Švicarsku na obnavljanje, mogu i ja u Sarajevo, gdje se ista stvar moze se nabaviti za puno manji iznos…. Odo ja to probat…“


MIRALEM PJANIĆ

„Odlični!“


SENAD REPUH – TOŠO

„Započinjem dan sa Labeffective proizvodima.“


poruka3

Preporuke doktora

solakovic1

prof. dr. Emir Solaković


„Ovaj preparat u svom hemijskom sastavu ima približno sve ono što vašem organizmu treba, neko ko je ovo pravio razmišljao je o svemu, kapsula vam pomaže da vaš organizam funkcioniše normalno, balansira procese i olakšava vam dovođenje organizma u stanje ravnoteže. I naglašavam, obavezno se okretati zdravom životu i zdravim životnim navikama.! Kremu lično ja koristim i čitav moj hirurški tim i pokazala se kao odlično riješenje za kvalitetnu njegu kože!“

soskic

dr. Samra Šoškić


„Sasvim je izvjesno da je moguće podmladiti kožu lica bez skalpera i intervencije hirurga, današnje neinvazivne metode su vrlo učinkovite. Vrlo je bitno da shvatimo da koža i organizam koji ona prekriva, dvije anatomski i funkcionalno nerazdvojne cijeline, tako da ih proces starenja zahvata podjednako. Ako ovako holistički shvatimo i napore kojima želimo zadržati mladalački izgled i ujedno ostati vitalni u snazi, onda rezultat zasigurno neće izostati.“ Naglašava da: „Upravo ovakav sinergijski efekat nam omogućava PLACENTAe formula u vidu kapsule koja se pije i prepartivne kolekcije za njegu kože lica.“

suljagic

dr. Edin Suljagić


„Ekstrakt matičnih ćelija je definitivno nešto novo u svijetu i na našim prostorima, to je jedan od najkvalitetnijih sastojaka koji se trenutno nude u kozmetologiji. To je revolucionarna formula koja u sebi objedinjuje više moćnih sastojaka, izdvojio bih „faktore rasta“, to su mali proteini koje naša koža prirodno luči kada se zagrebe, oni su zaduženi za regeneraciju kože. PLACENTAe formula je bogata „faktorima rasta“ što je definitivno pozicionira kao jednu izvrsnu formulu za kvalitetan nastavak njege kod kuće.“ Što definitivno čini neinvazivne metode tretiranja kože vrlo učinkovite i moguće kao metoda podmlađivanja bez skalpera.

Kako naručiti Labeffective proizvode?

Narudžbe iz Bosne i Hercegovine

Narudžbe iz inostranstva

epay

NARUČI ODMAH!

ZAINTERESOVAN/A SAM
Ostavite svoje podatke, mi ćemo Vas pozvati i upoznati sa našom ponudom!

[contact-form-7 id=”1349″ title=”Interesuje me”]
poruka1