Produžite mladost dok je još moguće

“Drage moje dame, od srca vam preporučujem čudesnu Labeffective kremu koja podmlađuje i revitalizira.”

Jasna Gospić

Labeffective formula

Tajna Holivudske lepote

Revolucionarna formula koja usporava proces starenja i vešto se bori protiv svih nepravilnosti na koži

Regenerativna krema za negu kože lica, hranjiva i hidratantna, za SAVRŠENO ZATEZANJE i VELIČANSTVENU ZAŠTITU.

Osetite raskoš bogatih sastojaka koji dopiru do najdubljih delova vaše kože uz pomoć RICH CREAM kreme za lice, i doživite iskustvo koje se pamti.

Osetite raskoš bogatih sastojaka koji dopiru do najdubljih delova vaše kože uz pomoć RICH CREAM kreme za lice, i doživite iskustvo koje se pamti.

Napunite energiju kože na bogatom izvoru i uništite bore na samom početku. Doživite iskustvo savršenog zatezanja, čiste crte lica i manje bora. Obnovite izgled vaše kože uz pomoć energije sa izvora i doživite pomeranje granica nege do limita mogućeg.

Ova formula sadrži sastojke koji su vašoj koži preko potrebni i hrani je tačno tamo gde joj najviše treba. Ima potpuni efekat podmlađivanja, čini je uhranjenom i sjajnom.

Za mladalačku i poželjnu kožu.

SAVRŠENA ZNANSTVENA FUZIJA

Dobrodošli u svet čiste elegancije i beskonačnog luksuza hranjivih sastojaka. Doživite najmoćniju formulaciju sastojaka u službi vaše kože i najluksuzniji efekat blagog zatezanja.

Hranjivi sastojci kreme prodiru u najdublje delove vaše kože. 

Krema zaglađuje kožu i smanjuje pojavu bora opuštajući izražajne linije, istovremeno dajući koži obilje vlage koja joj je potrebna, prodirući duboko kroz pore. Zahvaljujući moćnom koktelu sastojaka deluje antibakterijski i aktivira sistem pročišćavanja, neutralizirajući štetu koja je nastala usled metaboličkih i vanjskih faktora.

MATIČNE ĆELIJE

Placenta protein (matične ćelije) je bogat faktorima rasta koji su zaduženi za obnavljanje kože, stimuliše kožu u sprečavanju neželjene pigmentacije. Kontroliše razvoj starenja kože, što ima direktni učinak na umanjivanje njenog boranja i smanjuje pojavu dubokih bora, ulepšavajući kompletan izgled kože i efektivno smanjujući proširene pore. Pospešuje elastičnost kože i vraća joj mladalački sjaj.

HIJALURON

Hijaluronska kiselina je ključni faktor za hidrataciju kože, što direktno utiče na mladolik izgled kože, sprečava isušivanje kože usled delovanja vanjskih i metaboličkih faktora. Direktno utiče na odgađanje starenja kože i formiranje neželjenih bora. Fantastična je za preventivno delovanje, jer omogućava koži da duže ostane mlada i elastična, zadržavajući dugo blistav efekat.

KOLAGEN

Kolagen je ključni faktor u zadržavanju vlažnosti kože, deluje kao produžena ruka hijaluronske kiseline, sa kojom se odlično nadopunjuje, ostavljajući koži na raspolaganje dovoljne količine vlage, što pozitivno utiče na zaglađivanje bora na koži, tj. preventivno delovanje protiv stvaranja bora. Takođe se odlično nadopunjuje sa ekstraktom placente koja je definitivno najbolja hrana za kožu.

Svrha ovih sastojaka je da potiču obnovu ćelija promicanjem ćelijskog disanja, tj. opskrbljivanja ćelija kisikom, povećavaju elastičnost kože i snabdevaju kožu dovoljnom količinom vlage.

MLADA I POŽELJNA KOŽA

Upotrebom kreme smanjuje se pojava malih sitnih bora koje se presecaju. Odlično je zaštitno sredstvo usled uticaja vanjskih faktora, delujući kao zaštitni veo i istovremeno zadržavajući velike količine vlage koje održavaju kožu hidratiziranom. Gotovo trenutno neutralizira svako oštećenje na koži.
Elegancija sjaja uz istovremeno blagi efekat poželjne uhranjenosti kože. Mlada i poželjna koža.

Krema, neutralizirajući oštećenja vaše kože, sprečava prerane znakove starenja. Uz istovremenu hidrataciju, obnavlja, učvršćuje kožu i vraća joj mladalački sjaj. Za savršen mladolik izgled vaše kože. Napredna formula stvara veo vlage i povećava hidrataciju koja vas štiti od preranog starenja.

Doživite novu razinu efektivnosti, koja briše sve nepravilnosti na vašem licu, uz pomoć tretmana koji nadilazi običnu negu.
Oživite lepotu vaše kože i zasijajte punim sjajem.

Labeffective