Akcija!

BODY 60 CAPSULES – 60 kapsula za tijelo

Original price was: 41.00 €.Current price is: 31.00 €.

Doživite potpuno buđenje vašeg organizma uz pomoć BODY CAPSULES. Oživite sve procese u vašem organizmu. Obnovite energiju i izdržljivost, pomozite vašem organizmu da se lakše nosi sa stresom, riješite se nečistoća iz vašeg organizma savršenom detoksikacijom. Doživite do sada neispričanu priču bezvremenske vitalnosti cijelokupnog organizma.

Osjetite i vi moć matične ćelije na svojoj koži. Doživite potpuno oživljavanje organizma zahvaljujući uspješnoj metodi podmlađivanja kompletnog organizma iznutra i van. Ova moćna formula bogata je hranjivim bioaktivnim tvarima koje podmlađuju organizam i tijelo, mikronutrijentima koji pomažu organizmu u borbi protiv starosti usporavajući proces starosti i nudeći moćne zdravstvene prednosti. Starost je prirodan proces koji se dešava u svakom ljudskom organizmu. Proces starenja je neizbježan, ali način na koji ćemo stariti biramo mi sami.

Korištenjem Labeffective proizvoda mi omogućavamo svojim stanicama da se revitaliziraju. Mjenjamo stare stanice novim zdravim stanicama koje nam revitaliziraju organe i čine ih zdravijim i otpornijim, pomažu nam da dostojenstveno prolazimo kroz starost, vitalni i u snazi. Labeffective vas ponovo oživljava. U svjetu prozvana kao “Eliksir mladosti” 21 vijeka, danas je postala dostupna svakom čovjeku.

Kategorija: