KORISNI LINKOVI

Produžite mladost dok je to moguće

Osjetite raskoš bogatih sastojaka koji dopiru do najdubljih dijelova vaše kože uz pomoć RICH CREAM kreme za lice i doživite iskustvo koje se pamti.

Pročitaj više…

Legendarno podmlađivanje

U svijetu prozvan “eliksir mladosti 21. vijeka” .. u potpunosti je prihvaćen od javnih ličnosti našeg regiona.

Pročitaj više…

Raskoš bogatih sastojaka

Idealna kombinacija koja potiče zdravlje i ljepotu iznutra i izvana, podmlađuje vašu kožu, oživljava sve procese u vašem organizmu, ostavljajući vas dugo vitalnim i u snazi.

Pročitaj više…

Savršena znanstvena fuzija

Inovativna i moćna formula za LJEPOTU I ZDRAVLJE! Uz pomoć Labeffective formule, na potpuno siguran, neinvazivan način, podmladite vašu kožu i vaš organizam.

Pročitaj više…

Eliksir mladosti 21. vijeka

U Labeffective proizvodima sam pronašla najboljeg prijatelja za svoje lice i tijelo!

Pročitaj više…

Trafika.ba: Podmlađivanje matičnim ćelijama LabEffective proizvodima

Labeffective kuća je osmislila inovativnu i moćnu formulu za ljepotu i zdravlje, u vidu tretmana matičnim stanicama pod nazivom ANTI-AGING PLACENTAe COLLECTION.

Pročitaj više…

Ajla Arifović: Standardna beauty rutina

TV voditeljica Ajla Arifović je u magazinu Azra je govorila o tome kako njeguje svoje lice i kožu. Rekla je da njegu kože prepoušta Labeffective proizvodima.

Pročitaj više…

Probajte dva revolucionarna Labeffective proizvoda: Eliksir mladosti više ne morate tražiti

Gotovo da nema bića na zemlji koje ne sanja o vječnoj mladosti. Biti zauvijek mlad je nemoguće, ali nije očuvanje mladolikosti. Za eliksirom mladosti ne morate tragati, on je tu, na našem tržištu i pronaći ćete ga pod nazivom Labeffective.

Pročitaj više…

Ana Babić: Labeffective kozmetiku rado koristim

Labeffective kozmetiku rado koristim. Kapsule su jako dobre. Dokazano je da dobro utječu na cjelokupan organizam, posebno nas žena koje smo u ovoj dobi, kada nam je potrebna takva vrsta vitamina. Još kada uzimate kapsule za iznutra i stavljate malo seruma, kremica, to je to.

Pročitaj više…

Savjeti dr. Šoškić za njegu kože!

Mlada zdrava i samosvjesna žena danas ima izrazito težak zadatak: kako u moru proizvoda za njegu i zdravlje pronaći onaj idealan?! Konstantno smo izloženi, više ili manje tačnim, informacijama o proizvodima za njegu kože, o njihovim natprirodnim moćima i instantnim efektima.

Pročitaj više…

Šta pokloniti ljepšoj polovini za novogodišnje praznike?

Božićni i novogodišnji praznici su vam na pragu, a još uvijek ne znate kako da obradujete svoju ljepšu polovinu? Svaka žena ima svoje posebne želje i očekivanja od svog partnera za praznike.

Pročitaj više…

MOJEzdravlje, maj 2015.

U svijetu već godinama poznato i proslavljeno od strane brojnih svjetskih zvijezda, podmlađivanje matičnim ćelijama, zahvaljujući kući Labeffective postalo je moguće i na prostorima Bosne i Hercegovine, s tim da je Labeffective omogućio da luksuz bogatih odsada bude dostupan i širokim masama.

Pročitaj više…

Trafika.ba, maj 2015.

Matične ćelije su veoma hranljive i bogate proteinima, podržavaju aktivnost kože, pokreću kožu u proces samoobnove, redukuju linije i bore. Labeffective je omogućio da luksuz bogatih odsada bude dostupan i širokim masama.

Pročitaj više…

RadioSarajevo.ba, maj 2015.

Mnoge poznate ličnosti u svijetu su već odavno proslavile fenomen pomlađivanja matičnim ćelijama, a zahvaljući kući Labeffective postalo je moguće i na prostorima Bosne i Hercegovine, s tim da je Labeffective omogućio da luksuz bogatih od sada bude dostupan i drugim ljudima.

Pročitaj više…