Upoznajmo se

U Labeffective proizvodima sam pronašla najboljeg prijatelja za svoje lice i telo!

Jasna Gospić

Labeffective formula

Eliksir mladosti!

Inovativna i moćna formula za LEPOTU I ZDRAVLJE! Uz pomoć Labeffective formule, na potpuno siguran, neinvazivan način, podmladite vašu kožu i vaš organizam. Omogućite joj da što duže bude zdrava i sjajna, a vaš organizam vitalan i u snazi.

Savršena naučna fuzija

Tajna Holivudske lepote – TMS

MOĆ MATIČNE ĆELIJE

SNAGA KOLAGENA

EFEKTNOST HIJALURONA

Tretman Matičnim Stanicama, u svetu prozvan „Eliksir mladosti 21. veka.“ Nekada luksuz probranih, danas u pakovanju Labeffective formule!

FACE RICH CREAM

Regenerativna krema za negu kože lica, hranjiva i hidratantna, za SAVRŠENO ZATEZANJE I VELIČANSTVENU ZAŠTITU. RASKOŠ BOGATIH SASTOJAKA uništava bore na njihovom izvoru i briše sve nepravilnosti na vašem licu!

BODY 60 CAPSULES

Revitalizirajuća kapsula za telo čini vam LEGENDARNO PODMLAĐIVANJE celokupnog organizma! ENERGIJA SA IZVORA, koja vam daje snagu i vitalnost oživljavajući sve procese u vašem organizmu i održavajući vam BEZVREMENSKU VITALNOST.

MOĆ MATIČNE ĆELIJE

.. Oživljava sve procese u vašem organizmu .. Doživite LEGENDARNO PODMLAĐIVANJE

Matične ćelije su neprocjenjivo blago za naš organizam, extrakt obiluje faktorima rasta. To su mali proteini koje naša koža prirodno luči kada se zagrebe, odgovorni su za njenu regeneraciju. Njihova moć zaceljivanja rana je naprosto nezamenjiva.

Pozitivno utiču na potkožno tkivo, obnavljaju ga, sužavaju pore, popunjavaju bore, osvetljavaju pigmentaciju lica čineći kožu sjajnijom, vraćajući mladalački ten i poboljšavajući elastičnost kože. Ovaj extrakt ima naprosto neopisive moći revitalizacije i regeneracije.

Podmlađuje kompletan organizam, obnavlja ćelije podmlađujući vitalna telesna tkiva i organe. Jednom rečju, eliksir koji nam je potreban!

SNAGA KOLAGENA

.. Daje vam energiju sa izvora .. Doživite SAVRŠENO ZATEZANJE​

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu i predstavlja glavnu proteinsku komponentu kože, kostiju i vezivnog tkiva. Zajedno sa elastičnim vlaknima služi održanju elasticiteta i punoće kože i potkožnog tkiva.

Igra ključnu ulogu u izgledu naše kože i odgovoran je za zategnut i mladolik izgled naše kože. Kolagen je inače prirodno sadržan u zdravoj koži i preko je potreban za nesmetano funkcionisanje kostiju i hrskavice.

Jedan je od boljih saveznika u borbi protiv starosti, koji čuva i zadržava mladalački izgled kože, kao i kompletnog organizma, glatkoću i elastičnost.

EFEKTNOST HIJALURONA

.. Bezvremenska vitalnost .. Osetite VELIČANSTVENU ZAŠTITU

Hijaluron se nalazi u vezivnom tkivu, hrskavici i zglobovima, a najviše ga ima u koži. Ima antibakterijsko dejstvo i deluje protivupalno, smiruje sve procese na koži, dubinski je hidrira i omekšava, povećava njenu glatkoću, smanjuje naboranost, smanjuje i uklanja ožiljke i ublažava vidljivost bora.

Igra ključnu ulogu u izgledu naše kože i odgovoran je za njen zategnut i mladolik izgled.

Želite saznati više o LabEffective proizvodima?

Naši uposlenici će vam rado pružiti sve detaljne informacije o našim proizvodima koje vas zanimaju. Ostavite svoje kontakt podatke u nastavku.

Javite nam se porukom, ili na telefon:

+387 62 40 41 42

info@labeffective.ba